Održana prva konferencija DIR/FLOORTIME u Srbiji

U Beogradu, 21. i 22. septembra 2013. godine

O PREDAVAČIMA

Vodeći svetski stručnjaci na području dečje razvojne psihologije, specijalizovani za DRI/FLOORTIME™, Jake GREENSPAN i Tim BLEECKER, direktori THE FLOORTIME CENTER™, USA, bili su predavači na Prvoj konferenciji DIR/FLOORTIME u Srbiji. Tokom dva dana interaktivnih predavanja i videoprikaza slučajeva, izložili su teoriju i praksu jedinstvenog pristupa u radu sa decom sa poteškoćama u razvoju. Od 1998. godine, Jake Greenspan i Tim Bleecker radili su pod mentorstvom Dr. Stanleya Greenspana, jednog od vodećih dečijih psihijatara savremenog doba na području rane intervencije i razvojnih poremećaja, autora mnogih knjiga i priručnika od kojih su neke prevedene na srpski jezik. Tim Bleecker je naučnik i specijalista za područja okupacione, govorne i vizuelno-spacijalne terapije, na doktoratu Infancy and Early Childhood Mental Health and Development Disorders. Jake Greenspan zajedno je sa Dr. Stanleyem Greenspanom kooautor knjige Overcoming ADHD: Helping Your Child Become Calm, Engaged, and Focused; predsednik je odbora Board for All The Difference Inc., osnivač Creative Minds Public Charter School i član odbora Autism in Brief.

Danas Jake Greenspan I Tim Bleecker vode The Floortime Center™, kliniku stvorenu od strane Dr. Stanleya Greenspana, jedinu kliniku na svetu koja sprovodi The Greenspan Floortime Pristup™. Od početka rada The Flortime Center™, 2004. godine, direktori Jake Greenspan I Tim Bleecker, radili su sa više od 1000 porodica i održali mnoštvo predavanja o The Greenspan Floortime Pristupu™, prenoseći doktrinu Dr. Stanleya Greenspana po celom svetu.

Organizator:

u saradnji sa:

organizovali su PRVU KONFERENCIJU DIR/FLOORTIME U SRBIJI

u Beogradu, dana 21. i 22. septembra 2013.godine

Mesto održavanja: svečana sala Gradske opštine Stari grad, ul. Makedonska 42

Predavači Jake GREENSPAN i Tim BLEECKER, vodeći svetski stručnjaci na području dečije razvojne psihologije, direktori THE FLOORTIME CENTER™ USA su tokom dva dana interaktivnih predavanja i video prikaza slučajeva, izložila teoriju i praksu jedinstvenog pristupa u radu sa decom s poteškoćama u razvoju.

Namenjeno: STRUČNJACIMA (lekarima, logopedima, psiholozima, defektolozima, vaspitačima, učiteljima, radnim tarapeutima, fizioteraperutima i ostalima) kao i RODITELJIMA dece sa poteškoćama u razvoju i članovima njihovih porodica.

Organizator: LOGOPOLIS Milica Vakić d.o.o Beograd


Prijatelji Prve konferencije DIR/FLOORTIME u Srbiji: 

FASPER – Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Vodič za roditeljeGradska opština Stari grad, Ordinacija Dr Selaković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *